Call of Duty: Warzone Mobile on nyt avoinna ennakkorekisteröintiä varten Androidilla

Call of Duty on saavuttanut uutta menestystä free-to-play-tilassa. Konsoleilla ja PC:llä Call of Duty: Warzonessa on miljoonia aktiivisia pelaajia, ja mobiililaitteilla Call of Duty Mobile mahdollistaa pelaamisen tien päällä. Game Spotin mobiilipeliesityksen aikana Activision julkisti Warzonen mobiiliversion.

Call of Duty: Warzone Mobile on, kuten nimestä voi päätellä, mobiiliversio suositusta ilmaiseksi pelattavasta battle royale pelistä. Sinut pudotetaan jatkuvasti kutistuvalle kartalle ja taistele satoja pelaajia vastaan ​​kartan kutistuessa, kunnes lopulta vain yksi pelaaja on pystyssä. Call of Duty Mobilessa oli jo Battle Royale -tila, mutta Warzone Mobile saattaa pyrkiä tuomaan täyden Warzone-kokemuksen älypuhelimiin.

Peli sisältää oletettavasti Warzonen alkuperäisen Verdansk-kartan. Monet pelin yksityiskohdat ovat toistaiseksi mysteerinä, vaikka Google Playn ennakkorekisteröintilista on nyt auki. Listaus ei myöskään kerro meille paljoa. Vielä ei tiedetä, sisältääkö Warzone Mobile ristiinpelin konsoli- ja PC-soittimien kanssa (kuten Fortnite Mobile), mutta se sisältää todennäköisesti ainakin Android- ja iOS puhelinten välisen ristiinpelin. Tiedämme, että se sisältää jaetun etenemisen, ja sen avulla voit pelata jopa 120 pelaajaa vastaan.

Jos haluat pelata Warzone Mobilea heti sen ilmestymisen jälkeen, siirry Google Play -kaupan listalle ja rekisteröidy ennakkoon nyt. Peli ladataan automaattisesti laitteellesi heti, kun se julkaistaan. 

Peliin voi ennakkorekisteröityä osoitteessa:https://www.callofduty.com/fi/warzonemobile

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *